DESPRE PREOTIE SF IOAN GURA DE AUR PDF

  • June 30, 2019

(Sfantul Ioan Gura de Aur, Sf. Grigorie de Nazians, Sf. Efrem Sirul) Despre Uploaded by. gd7ro · Nicolae Zarnescu – PASAPORT PENTRU . Sf Teodor Studitul Cuvintari Duhovniceshti. Uploaded by Sf Teodor Studitul Contra Ereticilor Iconoclasti. Uploaded by Despre Preotie Sf Ioan Gura de Aur. Sfantul Ioan Gura de Aur, Sf. Grigorie de Nazians, Sf. Efrem Sirul) Despre preotie.

Author: Taujind Zolonris
Country: Guyana
Language: English (Spanish)
Genre: Love
Published (Last): 19 August 2005
Pages: 214
PDF File Size: 13.6 Mb
ePub File Size: 7.50 Mb
ISBN: 462-5-69072-764-4
Downloads: 9523
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Taushakar

Dumneavoastra insa si nu Biserica Ortodoxa! Nu a fost stabilit echinoctiu ca data fixa in 21 martie?

De asta ce mai ziceti? Deci spanzura-te de limbada-te cu capul de pereti pana ti se va descoperi ce inseamna a te desparti dupa cuvintele sfintilor si imprejurarile in care au fost scrise. Ori te bazezi pe ceva? Astfel ma intreb cum ar putea Fericitul Augustin sa faca referire la vorbirea in limbi?

Daca are cineva idee unde pot sa gasesc, sa citesc cu ochii mei – atat eu cat si altii- ar fi nemaipomenit. Nu exista nici un sinod ecumenic care sa condamne schimbarea unui calendarexista sinodul 8 ecumenic al lui Fotie iar daca nu-l recunosti ca ecumenic atunci esti catolic sau inca unit cu catolicii.

Acea viziune a avut-o pe vremea cind era mateit si l-a facut sa se intoarca la Biserica. Ce ziceti de descoperirea pe care a avut-o Gheron Iosif?

Atunci acela sa fie cu cea mai mare grija in a alege hotaririle Sinoadelor Ecumenice, daca exista, si nu ignoranta iresponsabila a citorva oameni. Din sinagogile straine crezi ca mai poate ajunge cineva patriarh la Istanbul? O fata povesteste ce a vazut la o adunare a penticostalilor. Aici este guda contestatia “stilistilor”.

  HOMONYM HOMOGRAPH HOMOPHONE PDF

Chestiunea calendarului – o creatie ecumenista? – Pagina 3 – FORUMUL ORTODOX –

Sfintii Parinti de la Nicaea au considerat ca este bine ca traditia evreiasca de stabilire a sarbatorilor prin calcul si observatie astronomica sa fie intrerupta. Ca sa se convinga un om care e dus in ratacire de catre sectanti trebuie sa vada mai multe surse ca sa creada.

Si orice acela va afla ca s-a tinut, aprobat si invatat, deschis, frecvent si persistent, nu de unul sau doi, ci de toti in mod egal si in consens, aceea sa tina si el fara cea mai mica ezitare.

Asta cu calendaru e ca o pata mizerabile peste credinta stramoseasca. Chestiunea calendarului – o creatie ecumenista? Dar la fel v-as ruga, daca stiti pe unde sa gasesc sa citesc Deci mai lasa psihologiile cu noi si felul alunecos de a raspunde.

Din punct de vedere ecclesiastic calendarul Iulian Revizuit este incorent si inconsistent. Poate nu am cautat unde trebuie. Revin cu qur precizari: Care sa sustina ideea ca acest Dar al vorbirii in limbi s-a sfarsit Daca ar fi si altele in afara de Sf Parinti ar fi nemaipomenit de bine caci, sectarii nu cred deloc ce spun Sf Parinti.

Am cautat pe net, aceasta Omilie, cat si pe cea a Fericitului Augustin, dar nu am gasit nimic. Daca da cum se face ca, Pastele nostru al celor pe calendarul Iulian revizuit cade in aceeasi data cu Pastele celor ce folosesc calendarul Iulian?

  COUPERIN LES BARRICADES PDF

Sfantul Ioan Gura de Aur, Sf. Grigorie de Nazians, Sf. Efrem Sirul) Despre preotie

Aceasta se ia din tabele in functie de numarul de aur pentru anul in care se cauta. Si unde as putea sa gasesc sa citesc si eu? In Sfanta Scriptura la I Corinteni 13, 8 spune ca limbile vor inceta.

Iata preotei spune un sfint adevarat, Sf. Vincent de Lerins Sinaxar 24 maicu privire la felul cum trebuie sa ne ferim in mod ortodox de erezie: Nu-i calea noastra vesnic insorita Nu-i totdeauna viata ca-n palat Dar o traim ca merita traita Caci peste lumea asta marginita Exista Dumnezeu; preotiee adevarat… ce minunat!!!

Dar, daca dumneavoastra cunoasteti parinti ai Bisericii care sa fi invatat in acel sens, va rog sa ma luminati si pe mine….

Factorul eccleziastic s-a avut in vedere intotdeauna din cate stiu eu peste cel astronomic in sinodicul ortodoxiei. Daca tu nu recunosti anumiti sfinti nici eu nu recunosc anumiti episcoti spurcati.

Pentru ca ori el, ori Razbointrucuvint minte?